Er zijn verschillende peelingbehandelingen van Image Skincare beschikbaar. Deze therapeutische behandelingen met medische effectiviteit worden samengesteld en aangepast aan uw specifieke huidcondities. De verzorgingsproducten van Image Skincare, met de hoogste mogelijke concentratie aan farmaceutische ingrediënten, zorgen voor maximale resultaten en zijn bedoeld om de behandeling thuis te ondersteunen.


The Signature Face Lift - 4 Layer Lift

Met deze revolutionaire 4-layer facelift ziet u al na 1 behandeling een verbluffend resultaat. De hoge dosis vitamine C, Glycolzuur 30% en zachte maar krachtige enzymen versnellen de celvernieuwing en verfrissen, verstevigen en lichten de huid op. Zeer geschikt voor: Rosacea/Couperose, zwangere vrouwen, droge gedéhydrateerde huid, rokers huid, grauwe en vermoeide huid.


Organic Passion Peptide Peel
De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren. De tint van uw huid wordt aanzienlijk beter en de huid krijgt een mooiere textuur en beter hydratatie. Peptide Peel is geschikt voor: huid uit balans, zwangere vrouwen, rokers huid, gedéhydrateerde huid, gevoelige huid, reizigers, verouderde huid.


Wrinkle Lift Level 1
Deze behandeling met glycolzuur en retinol (vitamine A) verwijdert de dode huidcellen en maakt de huid strakker en gezonder. De fijne lijntjes verdwijnen heel duidelijk. Deze peeling is erg mild maar kan een tinteling geven. De glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid in vanwege zijn kleine 2 carbon-moleculaire structuur. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regenaratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen met minder rimpels. Zeer geschikt voor alle fases van veroudering en pigmentstoornissen.


Wrinkle Lift Level 2
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Wrinkle liftbehandeling niveau 1. Een uitstekende peeling voor ernstige verouderings en matige pigmentstoornissen.


Lightening Lift level 1
Deze peeling cocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in de dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Goed toe te passen bij: oppervlakkige pigmentatie, zone/donkere vlekken en ongelijke huidteint. Bruine vlekken zullen de eerste dagen na de behandeling donkerder worden, daarna zal de huid zachter, lichter en uiteindelijk vlekvrij zijn.


Lightening Lift Level 2
Deze level 2 behandeling is uitsluitend bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van 6 Lightening liftbehandeling niveau 1 en is geschikt voor matige tot ernstige pigmentstoornissen.


Acné Lift Level 1
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat keratine in een cel afbreekt. Het zorgt voor een zachte exfoliatie van de dode huidcellen en voor een snelle huidvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling, die zeer doeltreffend is tegen de acné bacterie.


Acné Advanced Lift Level 2
Een geavanceerde salicylzuurbehandeling tegen hardnekkige acné.


Een Post Treatment Kit dient na de peeling behandeling gebruikt worden. Het is een specifiek ontwikkelde set van 5 producten voor na meer invasieve behandelingen, om genezing en herstel te bespoedigen. Het vermindert in hoge mate het ontstekingsverloop van het genezingsproces en het kalmeert de geïrriteerde en gevoelige huid. Deze Post Treatment Kit is voldoende voor ca. een week thuisgebruik.