Mesotherapie zonder naalden.

Voor iedereen die mesotherapie wel aanspreekt maar naaldjes niet ziet zitten is er sinds kort ook een mesotherapie-zonder-naalden-behandeling die uitstekende resultaten garandeert.

Bij mesotherapie zonder naalden werkt de techniek dankzij de doorlaatbaarheid van de celwand door met hoge voltages te werken en dit in combinatie met electroforeze. Daardoor kunnen grote hoeveelheden werkstoffen ( plantextracten, enzymen en vitaminen ) tot in de diepste huidlagen binnendringen. De behandeling geeft spectaculaire resultaten, dit alles zonder chirurgie en zonder naalden.

Het grote voordeel van mesotherapie zonder naalden is dat er geen risico’s zijn op nevenwerkingen of ongemakken. De behandeling is aangenaam, relaxerend en volledig pijnloos.

Mesotherapie zonder naalden kan toegepast worden voor verschillende lichaams behandelingen: Anti-cellulitis en anti-vet programma, Anti-striemen en verstevigingsprogramma, Anti-aging programma.Werking en resultaten gelaatsbehandeling ( mesolift )

De basisstof is een zuiver natuurlijk hoog gedoseerd hyaluronzuur. Daaraan wordt vlak voor de behandeling een cocktail van essentiële vitaminen, aminozuren en antioxidanten toegevoegd.

Door mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid.

Na een behandeling met mesotherapie blijkt dat de poriën 80% verbeterd (kleiner) zijn. De gladheid van de huid is met 50% toegenomen, men ervaart een strakker gevoel van de huid, een gladder oppervlak en meer volume.

Bij verticale lijnen op het decolleté blijkt mesotherapie opmerkelijk goed te werken. De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren,

Mesotherapie is een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering. Inmiddels is bewezen dat mesotherapie nog mooiere resultaten oplevert bij een gecombineerde behandeling met microdermabrasie.

Met mesotherapie kan men eveneens het overtollige vet ter hoogte van de hamsterwangen of de dubbele kin te verminderen.